TUNFILET I FENNIKELFRØ I OLIVENOLIE
Tunfilet med fennikel fra Santa Catarina er bæredygtigt fisket skipjack-tun fra Atlanterhavet med lavt indhold af tungmetaller. Den milde fennikelsmag tilføjer en unik dybde til tunens fyldige smag. Fennikel gror vildt på Azorerne og er en naturlig del af det lokale køkken, hvilket gør denne kombination autentisk og velsmagende. Perfekt i salater, på bruschetta eller som en del af en pastaret.
Nettoindhold | 120g |
---|---|
Drænet vægt | 86g |
Yderligere information
Skipjack tun (katsowonus pelamis), olivenolie, salt, fennikelfrø (1,3%)
Stangfisket (stang og line), uden bifangst ved Azorerne Atlanterhavet.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 620 KJ /147kcal
Fedt: 4,8g
-heraf mættet fedtsyre: 1,0g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Fiber: 0g
Protein: 26g
Salt: 1,5g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.