ANDEGLACE
Tasty Food Andeglace – Nemt og lækkert til saucer og gryderetter.
Livet er for kort til komplicerede opskrifter! Vores andeglace sparer dig tid og giver dig mulighed for at imponere med fyldige velsmagende saucer og gryderetter. Vi laver glace for dig, så du kan koncentrere dig om dine kulinariske mesterværker uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.
Fordele:
Fremstillet af de fineste ingredienser for en autentisk smag.
Klar til brug, så du kan fokusere på andre dele af din madlavning.
Anvendelse:
Tilføj andeglace til dine saucer for en dybere og rigere smag.
Integrer andeglace i dine gryderetter for at fremhæve smagen af and.
Prøv vores andeglace i praktiske detailposer og løft din madlavning til nye højder!
Nettoindhold | 60g |
---|
Yderligere information
Andebouillion (andebouillion, maltodextrin, naturlig aroma, salt, andefedt, dextrose, gærekstrakt, vegetabilsk
olie/solsikke, antioxidant: rosmarinekstrakt), kyllingefond (kyllingebouillion, vand, salt), glucosesirup, salt, vand,
gærekstrakt, konserveringsstoffer (kaliumsorbat, natriumbenzoat).
Dansk produceret
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G:
Energi 859 kj/205 kcal
Fedt 4,1 g
– heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrater 24,1 g
– heraf sukkerarter 4,6 g
Protein 17,2 g
Fibre 0,6 g
Salt 20,2 g
Minimum 6 måneder fra bestilling.
Tørt og ikke for varmt. Efter åbning, på køl og holdbar 1 måned.
TILBEREDNING AF ANDESAUCE: 60g andeglace tilsættes 4 dl vand eller afkog fra anden/gåsen, koges op og jævnes med f.eks. Maizena. Ønskes And ála orange tilsættes ½ dl appelsinsaft og smages til med sukker, salt og peber.