BRISLINGER I OLIVENOLIE
Små og fine sildefisk – også kaldet nordiske sardiner – nænsomt håndrenset og dampet, før de lægges på dåse. De fiskes i kolde nordiske farvande og forarbejdes efter traditionelle metoder i Letland. Resultatet er en cremet konsistens og mild, rund smag i samspil med fin olivenolie. Brislingen, som ellers bruges til fiskemel, præsenteres her som en delikatesse – kendt fra det klassiske danske køkken som “benfri sild”.
Nettoindhold | 120g |
---|---|
Drænet vægt | 84g |
Yderligere information
Brisling (spratus spratus) 70%, Olivenolie 28,6%, salt
Salt
Naturskånsom Pelagisk (midtvands) trawl med specialdesignet net fra mindre fartøjer. Fangstområde Nordlige Atlanterhav
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 885KJ /213kcal
Fedt: 16g
-heraf mættet fedtsyre: 3,4g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Protein: 17g
Salt: 1,4g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.