RØGEDE BRISLINGER I OLIVENOLIE
Røgede brislinger i olivenolie er en velsmagende delikatesse med rødder i østeuropæisk madkultur. De små sildefisk, kendt fra Riga, har en intens røgsmag og fyldig umami. Perfekte til smørrebrød eller som “en dreng” på wienerschnitzel. Den milde olivenolie fremhæver smagen og bevarer den fine konsistens.
Nettoindhold | 100g |
---|---|
Drænet vægt | 85g |
Yderligere information
Røgede brislinger (sprattus sprattus), olivenolie, salt
Naturskånsom Pelagisk (midtvands) trawl med specialdesignet net fra mindre fartøjer.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 1456KJ /352kcal
Fedt: 32g
-heraf mættet fedtsyre: 5g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Protein: 16g
Salt: 1,2g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.