TUNFILET I INGEFÆR OG OLIVENOLIE
Tunfilet med ingefær fra Santa Catarina er bæredygtigt fisket skipjack-tun fra Atlanterhavet med lavt indhold af tungmetaller. Den let skarpe ingefærsmag tilføjer en unik dybde til tunens fyldige smag og leder tankerne mod det japanske køkken. Perfekt i salater, wraps eller som en del af en asiatisk-inspireret ret.
Nettoindhold | 120g |
---|---|
Drænet vægt | 86g |
Yderligere information
Skipjack tun (katsowonus pelamis 65%) olivenolie (26,5%, heraf 2% jomfruolivenolie), ingefær (7%), salt
Stangfisket (stang og line), uden bifangst ved Azorerne Atlanterhavet.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 620 KJ /147kcal
Fedt: 4,8g
-heraf mættet fedtsyre: 1,0g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Fiber: 0g
Protein: 26g
Salt: 1,5g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.