TUNFILET I JOMFRUOLIVENOLIE
Tunfilet i jomfruolivenolie fra Santa Catarina er bæredygtigt fanget skipjack-tun fra Atlanterhavet, konserveret i velsmagende olivenolie for en delikat smag og perfekt konsistens. Fanget med stang og line uden bifangst, hvilket sikrer ansvarligt fiskeri. Nyd den direkte fra dåsen med krydderier og hjemmerørt mayonnaise på brød, eller lad den løfte din tunmousse til nye højder.
Nettoindhold | 120g |
---|---|
Drænet vægt | 86g |
Yderligere information
Skipjack tun (katsowonus pelamis), jomfruolivenolie (33,5%), salt
Stangfisket (stang og line), uden bifangst ved Azorerne Atlanterhavet.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 620 KJ /147kcal
Fedt: 4,8g
-heraf mættet fedtsyre: 1,0g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Fiber: 0g
Protein: 26g
Salt: 1,5g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.