TUNFILET I KRYDRET OLIVENOLIE
Tunfilet i krydret olivenolie fra Santa Catarina er bæredygtigt fanget skipjack-tun fra Atlanterhavet med lavt indhold af tungmetaller. Den smagfulde olivenolie og de afbalancerede krydderier giver et delikat og elegant smagsindtryk, hvor tunfisken spiller perfekt sammen med olivenolien og krydderierne. Perfekt på groft brød eller som en smagfuld tilføjelse til salater.
Nettoindhold | 120g |
---|---|
Drænet vægt | 86g |
Yderligere information
Skipjack tun (katsowonus pelamis), krydderolie (35%), (jomfruolivenolie, løg, hvidløg, rød peber, persille, paprika), peberpasta (rød peber, salt, benzoesyre E-210), hvidvinseddike, salt
Stangfisket (stang og line), uden bifangst ved Azorerne Atlanterhavet.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 665 KJ /158kcal
Fedt: 6,0g
-heraf mættet fedtsyre: 1,0g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Fiber: 0g
Protein: 26g
Salt: 1,2g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.