TUNFILET I MILD CHILI OG OLIVENOLIE
Tunfilet i olivenolie og mild chili fra Santa Catarina er bæredygtigt fanget skipjack-tun fra Atlanterhavet med lavt indhold af tungmetaller. Den milde, velafbalancerede chili fra Azorerne giver en skøn smagskombination med den delikate tun og portugisiske olivenolie. Perfekt til en Salade Niçoise eller som en smagfuld tilføjelse til dine retter.
Nettoindhold | 120g |
---|---|
Drænet vægt | 86g |
Yderligere information
Skipjack tun (katsowonus pelamis), olivenolie, azorisk chilipeber 14%), salt
Stangfisket (stang og line), uden bifangst ved Azorerne Atlanterhavet.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 660 KJ /156kcal
Fedt: 4,1g
-heraf mættet fedtsyre: 0,72g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Fiber: 0g
Protein: 30g
Salt: 1,0g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.