TUNFILET I ØKO. OLIVENOLIE
Tunfilet i økologisk olivenolie fra Santa Catarina er bæredygtigt fanget skipjack-tun fra Atlanterhavet med lavt indhold af tungmetaller. Den økologiske olivenolie fra Portugal tilføjer en let citrussyre, der fremhæver tunens delikate smagsnuancer. Perfekt til at nyde alene eller som en eksklusiv ingrediens i dine retter.
Nettoindhold | 120g |
---|---|
Drænet vægt | 86g |
Yderligere information
Skipjack tun, katsuwonus pelamis, økologisk olivenolie (33,5%), salt
Stangfisket (stang og line), uden bifangst ved Azorerne Atlanterhavet.
Økologisk
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 1008 KJ /241kcal
Fedt: 13,0g
-heraf mættet fedtsyre: 1,0g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Fiber: 0g
Protein: 31g
Salt: 1,2g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.