TUNFILET I TIMIAN OG OLIVENOLIE
Tunfilet i timian og olivenolie fra Santa Catarina er bæredygtigt fanget skipjack-tun fra Atlanterhavet med lavt indhold af tungmetaller. Den aromatiske timian og smagfulde olivenolie giver tunen et delikat og elegant udtryk. Perfekt på groft brød eller som en smagfuld tilføjelse til salater.
Nettoindhold | 120g |
---|---|
Drænet vægt | 86g |
Yderligere information
Skipjack tun (katsowonus pelamis), olivenolie, salt, timian (0,3%)
Stangfisket (stang og line), uden bifangst i Atlanterhavet Portugal.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 620 KJ /147kcal
Fedt: 4,8g
-heraf mættet fedtsyre: 1,0g
Kulhydrat: 0g
-heraf sukker: 0g
Fiber: 0g
Protein: 26g
Salt: 1,5g
Minimum +2 år fra bestilling.
Før åbning: tørt og køligt. Efter åbning: Opbevares på køl ved 5°C og anvendes inden for 5 dage. Flyt fisken til en passende beholder efter åbning.